På Ottsjö Fjällhotell finns förutsättningarna för de riktigt kreativa och utvecklande konferenserna. Den mäktiga utsikten över fjällvärlden och Ottsjön, är en miljö och atmosfär för eftertanke, vila och njutning. En konferens på Fjällhotellet är en upplevelse utöver det vanliga.  Tillsammans med våra samarbetspartners finns äventyrsaktiviteterna nära. Åka hundspann, naturguidning på snöskor, skotersafari, bygga igloo, rida islandshäst samt paddla kanot eller kajak är exempel på aktiviteter vi kan erbjuda er. Dessa aktivitetsföretag finns alla på plats här i Ottsjö by.

Hela hotellet för er själva

Då vi är ett litet hotell så får man gärna hela hotellet för sig själv, vilket i sig gör upplevelsen ännu starkare. Kanske ett upplägg för de stora avtalen eller bara för att vara tillsammans utan att behöva ta hänsyn eller störas av andra. Köp till en ”Ha hotellet för dig själv”-garanti. Detta innebär att vi säkrar så att ingen annan kommer vara där.

Kurs- och konferenslokalerna

Konferensrummet i hotellets huvudbyggnad är ljust, fräscht och luftigt. Det ger plats för ca 60 personer i biosittning och ca 40 personer i skolsittning. Här konkurrerar föreläsaren med utsikten om uppmärksamheten.  Till er hjälp har ni trådlöst internet och Pc-kanon och all annan nödvändig utrustning.  Det charmiga timrade Kapellet med torvtak  har plats för 12 personer i skolsittning. Kapellet med sitt panoramafönster som täcker hela gaveln, har en bedövande utsikt som tar andan ur den mest hårdflörtade konferensdeltagaren. Grupprum finns att tillgå inne på Fjällhotellet.

Personlig omtanke

Våra medarbetare följer varje konferens enligt Dina önskemål. Med vår ombryddhet borgar vi för en personlig och professionell service.

Ring eller skicka ett mail så skall vi göra allt för att svara upp emot just era önskemål.

Konferensformulär

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com