Hotellet har 14 rum och upp till 40 bäddar. Unna dig lyxen att bo i våra sviter med utsikt över Ottsjön samt fjällmassiven. För familjen, finns möjligheten att kunna bo tillsammans i våra trevliga familjerum.  Förbered dig för dagens aktiviteter genom en gedigen frukostbuffé med lokala produkter och husets eget bröd.

Vi erbjuder Fjällpension. Det innebär en rejäl frukost med möjlighet att packa lunchmatsäck, varm dryck och frukt samt kvällens middag som serveras i hotellets restaurang med den fantastiska utsikten över Ottsjön och fjällen.

I ”Ripan” har ni även möjlighet att bo med självhushåll.  Ripan har åtta 2-bäddsrum med våningssäng. Varje rum med egen dusch/wc. Kök, matplats samt TV/sällskapsrum. Perfekt för kompisgänget, konferensgruppen, storfamiljen..

Därutöver erbjuder "Stockstugan" det mysiga stuglivet för upp till 8 personer med självhushåll. Att hyra veckovis eller som komplement till ex en större grupp eller konferens.

Vi erbjuder specialpriser för grupper, anpassade till era behov och er budget. Kontakta oss för info om våra upplägg för Konfirmandgrupper - Idrottsföreningar - Seniorresor...

Hur ser just ert behov ut?